Tuusulan Lukko> Pääsivu> Palvelut> Tuotteet> Yhteystiedot
 

 

 

 

 

Tuusulan Lukko Oy
Nappulakatu 1
04300 TUUSULA
Puh. (09) 274 4260
Fax (09) 274 42610
myynti@tuusulanlukko.fi

 
Voit lähettää tuotteisiimme tai palveluihimme liittyvän tarjouspyynnön tai muuta asiakaspalautetta suoraan sivuiltamme sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

 

 

 

ABLOY®-lukot ovat paljon vartijoita. Kaikki ABLOY®-lukot ja -avaimet ovat kestäviä ja turvallisia. ABLOY®-käyttölukot ja -varmuuslukot ovat Suomen Vakuutusyhtiöiden Keskusliiton hyväksymiä. Lisätietoa osoitteessa http://www.abloy.fi

   
 

PRIMO®-painikkeet kruunaavat sisustuksen. Kattavasta valikoimasta eri käyttötarkoituksiin ja tyyleihin sopivia kotimaisia painikkeita. Nimenomaan Suomen käyttöolosuhteisiin suunniteltu design-tuote. Lisätietoa osoitteessa http://www.abloy.fi

 

   
 

KTL1-lukitusjärjestelmä

Rakennuksen omistajalla on vastuu yhteisten teletilojen lukituksesta ja niiden tietoturvallisuudesta. Yhteisiä teletiloja ovat talojakamo, mahdolliset väli- ja kerrosjakamot, vaihdehuoneet, nousukomerot, nousu- ja jakorasiat sekä muut vastaavat tilat. KTL1-lukitusjärjestelmässä käytetään ABLOY PROTEC –avainjärjestelmää.

 

 

BODA 429-varmuuslukko on vahvarakenteinen Suomen Vakuutusyhtiöiden Keskusliiton hyväksymä ja suosittama lisälukko, joka avataan ja suljetaan aina avaimella.

Uusi BODAGUARD-varmuuslukko kotisi suojaksi.
www.boda.fi

 

Lukitus - Hälytysjärjestelmät - Kiinteistötarvikkeet

 

© 2005 Tuusulan Lukko Oy Pääsivu - Palvelut - Tuotteet - Yhteystiedot Toteutus: Webgroup Finland